OKULUMUZDA

OKULUMUZDA "GREEN WORLD" eTWINNING PROJESİ BAŞLIYOOOR

Okulumuz ana sınıfı öğretmeni Elif MANYASLI ZENGİN rehberliğinde ana sınıfı öğrencileri "Green World" eTwinning projesine ortak oldular.

17.02.2024 54

16-02-2024

Romanya ve Yunanistan ile ortak olarak yürüttüğümüz projemizle iklim değişikliği, orman yangınları, geri dönüşüm, ekosistemler ve endemik türler konularını ele alarak öğrencilerde farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. Bu konuları ele alırken öğrencilere bu konuların neden önemli olduğunu, her bireyin ve toplumun bu konulara nasıl katkıda bulunabileceğini somut örnekler, görseller ve istatistikler kullanarak öğretmeyi hedefliyoruz. Ayrıca öğrencilere çevre dostu davranış ve sürdürülebilir yaşam tarzları hakkında fikirler sunarak çevre bilincini artırmayı ve gelecekte doğal dünyanın korunmasına yönelik çabalara katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Projemiz gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakma hedefine beş ana konu üzerinden ulaşmayı amaçlamaktadır.