OKULUMUZDA

OKULUMUZDA "MY HEALTHY LIFE JOURNEY" eTWINNING PROJESİ BAŞLIYOOOR

Okulumuz ana sınıfı öğretmeni Elif MANYASLI ZENGİN rehberliğinde ana sınıfı öğrencileri "My Healthy Life Journey" eTwinning projesine ortak oldular.

17.02.2024 20

16-02-2024

Çocuklarda sağlıklı bir yaşam, sağlıklı büyüme ve gelişme için oldukça önemlidir. Sağlıklı beslenen, düzenli egzersiz yapan ve yeterince uyuyan çocuklar daha güçlü, daha dayanıklı ve zihinsel olarak daha aktif oluyor. Ayrıca sağlıklı bir yaşam, çocukların hastalıklara karşı daha dirençli olmasını sağlar. Büyümeyi ve gelişmeyi destekler. Enerji seviyelerini arttırır. Daha iyi konsantre olmalarını sağlar. Öğrenme ve hafıza becerilerini geliştirir. Kişisel gelişimi destekler. Çocuklarımızın şimdi ve gelecekte daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürmelerini önemsiyoruz. . Romanya, Azerbaycan ve Yunanistan ile ortak yürüttüğümüz projemizde dengeli beslenme, düzenli egzersiz, spor ve stres yönetimi gibi alışkanlıkları kazandırmayı hedefliyoruz.