Çamlık İlkokulu

Vizyon: Milli Eğitim Müfredatı çerçevesinde belirlenmiş olan eğitim-öğretim proğramını, çevre faktörlerini de dikkate alarak,etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerimizin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim ortamı sunmak, onların sosyal kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak, yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak,Öğrencilerimizin,Mustafa Kemal ATATÜRK´ün "GENÇLIĞE HİTABESİ"nde belirttiği duygu ve düşüncelere sahip olmalarını sağlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak.

Misyon: Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak, hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim-öğretim ve Bilim merkezi olmak.

Başarılar:

Saatler: 09.00 14.55
Isınma: Soba
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: OYUN VE FİZİKİ ETKİNLİK SPORLARI.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE OKUL YILLIK GELİŞİM MODELİ PROJESİNİ YÜRÜTMEKTEYİZ.

Telefon - 0(232) 595 11 50

WEB - https://beydagcamlikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çamlık Mahallesi No122 Beydağ/İZMİR

Öğretim Şekli :Birleştirilmiş Sınıflı İlkokul

Yerleşim Yeri - Kırsal Mahalle

Adres - Çamlık Mahallesi No122 Beydağ/İZMİR

Ulaşım Okulumuza ulaşım özel araç ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz, ilçe merkezine 6 km. mesafededir. Ödemişe uzaklığı ise 28 km olup, Nazilli yolu üzerindedir.